Įmonės Popieriaus bankas, UAB ir Packus, UAB gerbia kiekvieno Jūsų teisę į privatumą. Jūsų asmens duomenys (vardas, pavardė, įmonės pavadinimas, adresas, telefono numeris, elektroninio pašto adresas ir kita el. parduotuvės registracijos formoje nurodyta informacija) renkami ir tvarkomi šiems tikslams:

  • Apdoroti Jūsų prekių užsakymus;
  • Išrašyti finansinius dokumentus (pvz., sąskaitas faktūras);
  • spręsti problemas, susijusias su prekių pateikimu ar pristatymu;
  • vykdyti kitus sutartinius įsipareigojimus;
  • tiesioginės rinkodaros tikslais(tik gavus jūsų sutikimą).

Toliau pateiktos ASMENS DUOMENŲ TVARKYMO TAISYKLĖS apibrėžia duomenų valdymą:

  1. Sąvokos
    • Svetainės www.popieriausbankas.lt operatorius yra Popieriaus bankas, UAB, įmonės kodas 300155555, PVM mokėtojo kodas LT100002003412, adresas korespondencijai – Liepsnos g. 4, LT-03154, Vilnius, Lietuvos Respublika, el. pašto adresas – info@popieriausbankas.lt. Renkami duomenis yra valdomi įmonių Popieriaus bankas, UAB ir Packus, UAB, įmonės kodas 302894769, PVM mokėtojo kodas LT100007256312, adresas korespondencijai – Liepsnos g. 4, LT-03154, Vilnius, Lietuvos Respublika, el. pašto adresas – info@packus.lt. Įmonės Popieriaus bankas, UAB ir Packus, UAB vadinamos Duomenų valdytoju (toliau – Duomenų valdytojas). 
    • Pirkėjas – veiksnus fizinis arba juridinis asmuo, įsigijęs prekių interneto parduotuvėje popieriausbankas.lt.
    • Asmens duomenų tvarkymo taisyklės (toliau – Taisyklės), reglamentuoja pagrindinius asmens duomenų rinkimo, tvarkymo ir saugojimo principus, kuriais remiasi Duomenų valdytojas tvarkydamas Pirkėjo asmeninius duomenis.
  2. Bendrosios sąlygos

2.1. Pirkėjo asmeninių duomenų tvarkymą nustato Lietuvos Respublikos Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymas ir kiti teisės aktai, reglamentuojantys tokių duomenų rinkimą bei šios Taisyklės.

2.2. Pirkėjų duomenys renkami apibrėžtais ir teisėtais tikslais, tvarkomi sąžiningai ir tiksliai.

  1. Asmens duomenų tvarkymas
    • Pirkėjas sutinka, kad asmens duomenys, kuriuos jis savo noru pateikia užsakymo metu, būtų tvarkomi remiantis šiomis taisyklėmis.
    • Pirkėjas turi teisę susipažinti su savo asmens duomenimis ir teisę reikalauti ištaisyti neteisingus, neišsamius, netikslius savo asmens duomenis, parašydamas el. laišką info@popieriausbankas.lt arba paskambindamas numeriu 8 (5) 232 3020. Tokiu atveju pardavėjas nedelsdamas turi įgyvendinti pirkėjo prašymą per 2 dienas.
    • Duomenų valdytojas pripažįsta ir gerbia kiekvieno Pirkėjo, kuris daro užsakymą interneto parduotuvėje www.popieriausbankas.lt, teisę į privatumą. Duomenų valdytojas renka ir naudoja Pirkėjo asmens duomenis (pavadinimą arba vardą ir pavardę, adresą, telefono numerį, elektroninio pašto adresą ir kitą interneto parduotuvės užsakymo metu nurodytą informaciją) prekių arba paslaugų užsakymų apdorojimui arba kitų prisiimtų sutartinių įsipareigojimų vykdymui. Klientas darydamas užsakymą gali pareikšti savo sutikimą/nesutikimą dėl jo asmens duomenų naudojimo tiesioginės rinkodaros tikslams. Tai jis padaro pažymėdamas (sutinku, kad jos asmens duomenys būtų naudojami tiesioginės rinkodaros tikslais) arba nepažymėdamas varnelės (nesutinka).
    • Asmens duomenys tvarkomi naudojant saugias priemones, apsaugančias šiuos duomenis nuo neteisėto sunaikinimo, atskleidimo arba kitų neteisėtų veiksmų.
    • Asmens duomenys, kurie sutiko, kad jų duomenys būtų naudojami tiesioginės rinkodaros tikslais, yra saugojami aktyviojoje duomenų bazėje ir naudojami 3 metus tiesioginės rinkodaros tikslais. Po šio laikotarpio kliento duomenys yra nedelsiant (automatiškai) sunaikinami.
  2. Taisyklių pakeitimai
    • Duomenų valdytojas turi teisę be iš ankstinio pranešimo Pirkėjui bet kada pakeisti šią Taisykles. Bet koks pakeitimas įsigalioja nuo jo paskelbimo www.popieriausbankas.lt svetainėje dienos, todėl siūlome Pirkėjui reguliariai tikrinti Mūsų Privatumo politikos nuostatas.
    • Jeigu Pirkėjas nesutinka su pakeistomis Taisyklėmis, jis turi teisę raštu jos atsisakyti.
    • Jei po Taisyklių pakeitimo Pirkėjas ir toliau naudojasi interneto parduotuvės teikiamomis paslaugomis, laikoma, kad Pirkėjas sutinka su naująja Taisyklių redakcija.
  3. Susipažinimas su pateikta informacija
    • Pirkėjas turi teisę susipažinti su informacija, susijusia su asmens duomenų tvarkymu, taip pat turi teisę reikalauti šiuos duomenis ištaisyti bei teisę nutraukti asmens duomenų tvarkymą.
    • Visi pranešimai, susiję su asmens duomenų tvarkymu, Duomenų valdytojui yra pateikiami elektroniniu paštu info@popieriausbankas.lt.

5.2. Atsakymą Duomenų valdytojas pateikia ta pačia forma, kuria buvo gautas pranešimas arba pretenzija. Pirkėjo teises įgyvendinantys veiksmai bus atlikti ne vėliau kaip per 30 (trisdešimt) kalendorinių dienų nuo kreipimosi dienos

  1. Slapukai
    • Slapukai (angl. cookies) yra trumpi tekstiniai failai, kuriuos Duomenų valdytojas su Pirkėjo sutikimu patalpina Pirkėjo galiniame įrenginyje tam, kad būtų išsaugotas Internetinėje svetainėje suformuotas Jūsų elektroninis apsipirkimo krepšelis bei tam, kad mes žinotumėme, kuriomis mūsų siūlomomis prekėmis domisi www.popieriausbankas.lt Internetinės svetainės lankytojai. Unikalus numeris identifikuoja asmens naršyklę kiekvieną kartą asmeniui apsilankius interneto svetainėje. Slapukai neleidžia įsiminti asmeninės informacijos (tokios kaip asmens vardas ir adresas). Svetainėse slapukai naudojami, siekiant vesti statistiką, tokią kaip asmenų apsilankymų interneto svetainėje skaičius ir srautas. Tokia informacija nebūna susieta su asmenine informacija. Asmuo gali bet kada išjungti slapukų naudojimą, tačiau be slapukų kai kurios interneto svetainės www.popieriausbankas.lt funkcijos gali neveikti arba veikti netinkamai.
    • Galite leisti įrašyti slapukus arba jų atsisakyti. Dauguma žiniatinklio naršyklių automatiškai priima slapukus, bet galite pakeisti savo naršyklės nuostatas, jei norite nepriimti slapukų arba gauti įspėjamąjį pranešimą prieš juos įrašant.
    • Duomenų subjekto sutikimo nereikia, jei slapukai yra naudojami internetinės parduotuvės svetainėje pirkėjo pasirinktų prekių krepšeliui formuoti ir pan.
    • Jokie asmeniniai kliento duomenys nėra kaupiami slapukų pagalba.
    • Būtinų slapukų įrašymo metu jokiems tretiesiems asmenims informacija nėra teikiama.
    • Mes rekomenduojame Pirkėjams leisti talpinti slapukus Pirkėjų galiniame įrenginyje.
  2. Mūsų kontaktai

 

 

UAB „Popieriaus Bankas“

Adresas: Liepsnos g. 4, Vilnius
Tel.: +370 5 232 30 20
El. paštas: info@popieriausbankas.lt

Įmonės kodas: 300155555
PVM mokėtojo kodas: LT100002003412

 

„Packus“, UAB

Adresas: Liepsnos g. 4, Vilnius
Tel.: +370 5 232 30 20
El. paštas: info@packus.lt

Įmonės kodas: 302894769
PVM mokėtojo kodas: LT100007256312